Returpolitik


Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Før du nyder nem udveksling og returpolitik, skal du kontakte os med returforsendelsesadresse, inden du sender varerne tilbage. Og sørg for, at alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort.


Alle bestilte varer er de rigtige varer, du vælger i vores online shop. Og hvis du returnerer de rigtige varer til refusion: Alle returnerede varer er genstand for en 15% restocking gebyr. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.


Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved retur eller udveksling af ordrepakke, du er ansvarlig for forsendelses- og håndteringsomkostninger. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser.


Alle returnerede varer skal sendes til den fragtadresse, vi sender til dig.


Udveksling

Kontakt os, inden du sender varen tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort. Slidte eller beskidte genstande vil blive returneret til dig.


Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved udveksling, du er ansvarlig for returforsendelsen og for fragt- og håndteringsomkostningerne ved forsendelse af de udvekslede varer tilbage til dig. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.


Venlig bemærkning: Vælg venligst omhyggeligt dit produkt og størrelse. Hvis du vil returnere varerne på grund af din uforsigtige fejl, skal du betale frem og tilbage fragt.


Ordreafbestilling

Afbestilling af en ordre skal anmodes om, inden ordren er afsendt. vil medføre afbestillingsgebyr, hvilket er en 10% af det samlede bestillingsbeløb. Årsag til at vi behandler alle ordrer hurtigst muligt inden for 6-8 timer efter ordreplacering, så vi kan ikke altid annullere en ordre, når den er placeret. Håber du kan forstå i dette nøglepunkt. Annulleringsanmodninger efter at ordren er afsendt vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Returpolitik.


Venlig meddelelse

Hvis du ikke modtog dit 10-cifrede sporingsnummer inden for 3 dage efter din bestilling, kan din e-mail-server muligvis have set det som spam. I så fald bedes du kontakte os for at få hjælp til ordresporing.