Tilmelding:

Vi opfordrer dig til at registrere dig, når du handler på vores hjemmeside, men det er ikke nødvendigt. Vores registreringsform kræver, at brugerne giver os kontaktoplysninger (f.eks. Navn, aldersgruppe, postadresse, dagtelefonnummer, e-mail-adresse og adgangskode). Du skal være 13 år eller ældre til at registrere. Registrering hjælper os med at give dig en hurtig og enkel checkout oplevelse. De kundekontaktoplysninger, du angiver på registreringsskemaet, bliver brugt til at kontakte dig angående status for en ordre eller besvare dine spørgsmål. Derudover vil du, medmindre du vælger at fravælge, sende dig e-mail-opdateringer om kommende salg, konkurrencer, kampagner og produktinformation. Du anerkender og accepterer, at du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af ​​din registreringsoplysninger og adgangskode. Hvis du vil, kan du også udfylde en kundeprofil. Selvom det ikke er nødvendigt, hjælper oplysninger, som er opnået fra kundeprofilens spørgsmål, os til at lære mere om vores kunder og bruges til at forbedre vores kunders indkøbsoplevelse hos os.


Ordreinformation:

Kunder kan bruge en ordreformular til at købe produkter. Når du bestiller, samler vi kontaktoplysninger, såsom din forsendelse og e-mail-adresser, og finansielle oplysninger, som f.eks. Din konto eller kreditkortnumre. Kontaktoplysninger fra bestillingsformularen bruges til at sende ordrer og information til vores kunder og kontakte dem når det er nødvendigt. Du kan vælge at betale med kreditkort.


Vores garanti:

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. De oplysninger, du giver os, gives ikke eller sælges til nogen udenfor parti, medmindre rederiet leverer din ordre. Vi deler kun din fragtadresse og telefonnummer med rederiet. De oplysninger, vi indsamler fra dig, bruges kun til at behandle og sende din ordre. Din email adresse bruges kun til at give dig en ordrebekræftelse og sporingsnummer. Dit telefonnummer bruges til at kontakte dig i tilfælde af et problem med opfyldelsen eller leveringen af ​​din ordre. Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller kommentarer om vores privatlivspolitik, vil vi gerne vide, så vi kan adressere dem.