Dortmund Hjemmebanetrøje 2018-19 solgte meget godt

Posted By on Friday 05th October 2018Vmfodboldtoj.com

For fem måneder siden lancerede Dortmund Football Club en ny hjemmejersey til 2018-19 sæsonen. Dortmund Football Club definerer beat i hjertet af byen Dortmund. Klubens status i byen kan ikke erstattes uanset konkurrencedagen. Billige fodboldtøj Dortmund fortolker perfekt den særlige forbindelse mellem klubben og byen og fansne med enestående loyalitet og entusiasme.


Det nye Dortmund hjemmejersey forkasseområde bruger klubbens ikoniske gule, med hjerteklappuls grafik til at udtrykke den specielle forbindelse mellem byen og klubben. Veldesignede køleflader regulerer kropstemperaturen, mens dryCELL-teknologien bruger højtydende garn til effektivt at absorbere fugt fra stoffet. Trøjen er integreret med spillerne for at hjælpe spillerne med at opnå den ultimative ydeevne på banen.


Billige fodboldtøj designhøjde omfatter en moderne V-hals og en elegant blanding af sorte raglan ærmer med sort som hovedfarve. "BVB" -logoet er trykt på bagsiden af den nye jersey, og den klassiske "DORTMUND" bruges på bagsiden.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige fodboldtøj Dortmund, Billige fodboldtøj